Meer informatie

Inschrijfformulier

Stap in de wereld van de tango

In het begin van de nieuwe lessenreeks bieden wij een gratis proefles aan voor nieuwe deelnemers. Na deze kun jij kiezen of je je wilt aanmelden voor de cursus met wekelijkse lessen. De gratis proefles voor nieuwe deelnemers is tegelijkertijd ook de eerste les van de cursus.

Bij het inschrijven voor de proefles en een cursus is het mogelijk om met en zonder partner te registreren. Indien je met een partner inschrijft dan graag ook naam en gegevens van je partner vermelden.

Voor de lessen is het belangrijk, dat je kleding draagt die comfortabel zit. Schoenen met een gladde, flexibele zool zijn het fijnst voor een een goede balans en contact met de vloer.

Na de inschrijving voor een cursus (ingedeeld in reeksen), ontvang je een factuur voor het lesgeld, contant betalen tijdens de eerste les kan ook. De lessen worden in reeksen aangeboden, dit is vooral vanwege de betalingen. In principe ga je steeds weer verder met dezelfde groep op dezelfde plaats en tijd. Later instromen in een reeks is, in overleg, vrijwel altijd mogelijk.
    Ik heb een danspartner: